Aceasta este povestea lui:
„Ma numesc Blagoev Dragan, am 38 ani si sunt din Timisoara. De meserie sunt medic veterinar, casatorit si am un fiu de 6 ani si jumatate.

Anul trecut am fost diagnosticat cu o forma rara de tumoare maligna pe vezica urinara (paragangliom vezical) motiv pentru care in 26.05.2014 am fost operat, cistoprostatectomie totala (asa se numeste operatia).

Pana acum a fost totul bine dar acum au aparut mai multe metastaze pe oase, pe coloana vertebrala (vertebra cervicala 5 si toracala 7). Din acest motiv s-a recomandat o procedura de diagnostic care nu se poate face in Romania, ci numai in Austria, la Viena.

Procedura se numeste MIBG SCAN si costa aprox.2000€+cheltuieli de drum, cazare etc. Eu am aproximat cam 3000-3500€. Multumesc pentru ajutor. Orice fel de ajutor este binevenit. Sa fiți binecuvântați!”

Daca doresti sa il ajuți pe acest tanar sa poată rămâne alaturi de familia lui iar copilul sau sa se poate bucura de tatăl lui, contribuie cu cat dorește inima ta. Orice suma este importantă. Iar daca nu poti oferi o mana de ajutor, roagă-te pentru el si distribuie acest articol mai departe.

Haideți sa il ajutam pe Dragan! Minunile exista!

________________
Contul: RO48UGBI0000582002397RON 

deschis la GARANTI BANK

titular BLAGOEV DRAGAN

RO96CECETM130RON0917449

deschis la CEC BANK titular BLAGOEV DRAGAN