Sau mai bine zis, cât se iubeste o Femeie?

De la răsăritul primului zâmbet si pana la apusul timpurilor. Desculță sau încălțată cu fiorii celui mai pur si cald suspin. De la malul inspumat si pana in largul marii dezlănțuite. Începând cu primele ore ale dimineților liniștite si terminând cu nopțile agitate in Amor. Din realitatea apăsătoare si cruda si pana in visul in care te rogi sa o găsești de fiecare data. De la prima cearta nevinovata si pana la prima îmbrățișare așteptata.

O femeie se iubeste in șoaptă dar si in cuvinte mai mult sau mai putin alese. In scris, negru pe alb, sau in cântece pline de culoarea vocilor îndrăgostite. O femeie se iubeste in pași de tango dar si in pași de vals. In ritm de romanță sau in ritmul venelor ce pulsează atent sub pielea Ei.

O femeie se iubeste pentru ceea ce este ea si pentru ceea ce esti tu atunci cand esti cu ea. Se iubeste fara întrebări ce așteaptă un răspuns si fara răspunsuri ce nasc întrebări. Se iubeste atât pe mare cât si pe uscat, atât afara cât si inauntru, atât de linistit dar si nebunește. Se iubeste atât in patul ce miroase a Voi cât si pe străzile bătătorite de pași mărunți.

Femeia nu se iubeste cu pauze, întreruperi sau cu regrete. Femeia se iubeste continuu, necontenit si plenar. Se iubeste in zilele cu soare cald dar si in zilele ploioase si cu miros de ozon. In zilele întunecate si in cele luminate de Viata. Se iubeste in cuvinte si in fapte. Se iubeste ieri, azi si întotdeauna.

Doar atunci vei înțelege de ce ai atât de mare nevoie de Ea in Viata ta. 🙂

__________

Cartea Iubind-o pe Ea vine acum cu Autograf și mesaj! Rezerva-ti pansamentul de suflet si comanda cartea Acum! Link:

 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/