img_5020

Și bine a făcut! Nimeni nu poate sta in casă cu un „comandant”. Ăștia sunt in stare sa îți dea ordine și in timp ce dormi. In iubire nu se dau ordine. In iubire nu prea există ordine. Totul e „alandala”. Atunci când fluturii tai se țin de mâna cu ai lui și se amețesc cu același vin ce încă își păstrează aroma.

Vrei sa știi cât de fericit esti? Șterge-ți nasul bine și bagă-l in suflet! Ține-l acolo un timp și apoi vezi cum miroase. Dacă încă îți vine sa torni niște parfum peste el, ai dat de naiba. Un suflet împlinit e unul care miroase al naibii de tare. Pana si vecinii ii simt aroma in nările încercate de frigul timpului.

Trebuie sa știi ca in iubire, amândoi ar trebui sa fiți in prima linie. Războiul nu ar trebui sa fie între voi, iar dacă totuși apar lupte inevitabile, terminați-le in pat. Acolo nu mai „comentează”
nimeni de rău. :))

Iar când ți-e rău și acolo, ia-te si pleacă! Nu la vecini, nu la prieteni binevoitori si nici la mama.
Pleacă undeva departe, însă rămâi aproape de mintea și inima ta. Nu le lasa in urmă.

Sunt prea mulți „nenorociți” in dragoste ce acceptă orice in numele a două cuvinte ce-au uitat sa fie spuse de celălalt. Pariu ca dacă i-ai pune pe unii sa scrie „Te iubesc”, le-ar pica pixul din mâna. Pe alții i-ar apuca frisoanele iar degetele le-ar tremura mai rău ca in fața unei tornade ce te-ar lua pe sus cu totul.

Tornadă e acum in viața lor. Iar unele nu se dau dau din calea ei nici bătute. La propriu. E greșit sa speri in minuni ce nu mai văd răsăritul soarelui. Căci la ei e întuneric de prea multă vreme. Nici umbra de iubire printre atâtea nopți scăldate in lacrimi reci. Suflete criogenate ce își așteaptă, in tăcere, dezghețul.

Pleacă de acolo de unde nu îți e bine! Nici soarele nu poate lumina acolo unde norii încă stau călare unul peste altul. Fa-ti curaj și ia-ți
sufletul la plimbare. Rămâi acolo unde-ai început sa vezi senin.

Chiar dacă asta înseamnă numai cu tine.