Si acum imi aduc aminte de zilele ploioase si dupa amiezile amor╚Ťite de Scoala. Atunci cand eram scos la tabla din multimea de elevi plini de energie si Viata. Tocmai eu ­čÖé Bine├«n╚Ťeles, cu tema nef─âcut─â si cu un z├ómbet t├ómp pe chipul meu nevinovat, ma ├«ntoarceam in banca mea cu carne╚Ťelul de note neinteles si cu nota 4 la purt─âtor. Asa se intampla cand nu te Preg─âte╚Öti dinainte. Cand defilezi prin Viata sub masca unui om care le ╚Ötie pe toate dar care, in esen╚Ťa, ├«nc─â mai are mult prea mult de ├«nv─â╚Ťat.

Nota 4 este o lec╚Ťie de Viata. O ├«nv─â╚Ť─âtura pe care multi barbati ├«nc─â nu au asimilat-o asa cum trebuie. Cunosc multi barbati premian╚Ťi ├«ns─â, din nefericire, prea multi corigen╚Ťi. At├ót in rela╚Ťia cu femeile din Viata lor c├ót si cu oamenii de langa ei. Barbati care flutura diplome in st├ónga si in dreapta dar nu sunt in stare sa empatizeze nici m─âcar cu un c├óine.

B─ârba╚Ťii de nota 4 viseaz─â la femeile de nota 10 ├«ns─â, atunci cand le ├«nt├ólnesc, fug din calea lor asemenea unei oi din calea lupului. B─ârba╚Ťii de nota 4 sunt niste barbati repeten╚Ťi. Incapabili sa citeasc─â o femeie de nota 10. Pentru asta e nevoie de ├«n╚Ťelegere, de empatie, comunicare si iubire. Mult─â iubire. Un barbat de nota 4 va iubi de nota 4. Iar asta nu e iubire. E doar o auto iluzionare. Auto iluzionarea masculilor „alfa” care nu se dau in spate de la nicio cucerire dar care e╚Öueaz─â lamentabil atunci cand isi ├«ndeplinesc „misiunea”.

O femeie de nota 10 este o femeie care ╚Ötie sa spun─â „Nu”. Un „Nu” r─âspicat si ferm in fata barbatului de nota 4. Este femeia care┬ástie sa umble pe tocuri fara a se ├«mpiedica. Este o femeie care a ├«ndurat suferin╚Ťe, a v─ârsat lacrimi amare sau dulci, a luptat in r─âzboiul cu fantomele trecutului si l-a c├ó╚Ötigat. Este femeia care tr─âie╚Öte aici si acum. Femeia care a aruncat Jum─ât─â╚Ťile de masura in spate, a ├«ndurat Singur─âtatea si a inceput sa se iubeasc─â. Mai mult si din ce in ce mai mult.

Este Femeia cu majuscula. Femeia premianta si ├«nsetata de schimbare si cunoa╚Ötere. Femeia credincioasa. At├ót barbatului de langa um─ârul ei c├ót si in fata lui Dumnezeu. Femeia de nota 10 se simte de la o posta. Are un aer distins, aparte si va impresiona de fiecare data prin feminitate, siguran╚Ťa si mult─â iubire pe care este preg─âtit─â sa o ofere celui care o merita.

Femeile de nota 10 nu au ce cauta cu barbati de nota 4. Ele au nevoie de barbati de nota 10. Doar in felul acesta cercul este complet.

O femeie de nota 10 care sta cu un barbat de nota 4, se transforma, încet dar sigur intr-o femeie de nota 2.

Iar 2 ├«ntotdeauna va fi mai mic si mai putin decat 4 ­čÖé┬á

________________

Daca iti place acest blog, Voteaz─â-l ├«n cursa pentru cel mai bun blog din ╚Ťar─â! ├Ä╚Ťi multumesc! Link:┬á

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-finala-premiile-radar-de-media-2015/5/