Sa lăsam timpul sa isi așeze limbile ceasurilor peste poalele noastre moi. Sa ne ținem de mana ca doi copii ce rad a fericire si sa ne sărutam asemenea tinerilor înfierbântati de amorul vremurilor. Sa ne îmbrățișăm precum Adulții ce au îmbrățișat Viata in clipele ei cele mai pure si sa povestim povesti far de sfarsit ca doi bătrâni ce-au petrecut in toiul inimii.

Hai sa îmbătrânim împreuna in secret si in iubire. Asa cum stelele îmbătrânesc si mor in splendoarea strălucirii ce dăinuie peste apusuri. Hai sa îmbătrânim împreuna in momentele de liniște dar si in cele de zbucium. Sa lăsam sufletele noastre sa danseze un ultim dans al minții si al inimii.

Hai sa îmbătrânim Luni dar sa iubim si Marți ca mai apoi Miercurea sa continue cu vocea calda a zilei de Joi asa cum Vineri ne ajunge din urma pentru a savura ziua de Sâmbăta si a dormi sub aceeași plapuma, îmbrățișați, Duminica.

Hai sa îmbătrânim … Luni, Ani si Veacuri … Împreuna! Pentru ca atunci cand lunile iti par prea lungi iar anii mult prea grei, noi doi ne vom stinge de mana in veacurile trupurilor fara de suflu.

Hai sa îmbătrânim împreuna si nu separat! Pentru ca împreuna nu se termina niciodata asa cum totdeauna suna cel mai bine! 🙂