Ti-ai pierdut telefonul mult așteptat la cozile de Black Friday in multimea confuza din jurul tau. Poate ca l-ai pierdut in aceeași zi si pe aceeași stradă prafuita de pașii apasati atâția ani la rand. Sau poate ca ti-a fost furat la doua străzi distanța de sufletul pereche ce a plecat cu inima ta, lăsându-ti trupul respirând a gol. E doar un telefon. Iar daca pana acum a sunat in buzunarul tau, de acum înainte va suna la fel de sec si lung in mâinile altuia.

Ti-ai pierdut cheile de la apartamentul proaspăt zugrăvit in culorile unei iubiri pierdute si nu le-ai mai găsit pe Nicaieri. Nici pe raftul atins de cărțile ce ti-au fost atât de bune prietene. Nici la terasa chic de la care ai plecat pierzând un amic, inca inainte de a-l cunoaște si nici in buzunarul de la blugii mânjiți in albastrul timpului. Ai pierdut examenul de șofat si „ai picat” orașul intr-o fracțiune de secunda cand cel de langa tine ti-a spus sa virezi dreapta iar tu te-ai conformat. :)) Cand, de fapt, era obligatoriu inainte! :)) Asa e si in Viata. De multe ori cotim unde nu trebuie si ne lăsam purtați de valul altora uitând sa mai privim in fata. Nu e nicio problema. Încerci data viitoare. Taxiuri se gasesc! 🙂 Ai pierdut o dragoste ce ai simțit-o atât de aproape. Nu face nimic. Va veni o alta. La fel de duioasa ca prima si poate chiar mai apriga! 🙂

Ai pierdut si ceasul de la mana, timp prețios, prieteni dragi, obiecte de valoare si tot atâtea autobuze in stațiile ce nu se lasa așteptate. In Viata poti pierde tot. Intr-o clipita.

Dar cel mai important … sa nu te pierzi pe tine. Iar daca ai făcut-o, incepe sa te regasesti.

_________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si ai  TRANSPORTUL GRATUIT! Bucura-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Suntem la jumătatea ultimului tiraj! Comanda cartea la numarul de telefon 0751 492 686 sau online! Click aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/