NOU!!! Comanda cartea cu autograf! Ultimele exemplare semnate in istoria acestei carti. Iubind-o pe Ea in ediție limitată de Sarbatori!

Comanda la numarul de telefon 0751 492 686 sau aici: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Iubind-o pe Ea – Bestseller în Romania!


Peste 8500 de exemplare vândute in mai putin de patru luni de zile de la lansare! 8500 de suflete ce și-au completat biblioteca minții si a inimii cu această carte. O carte profundă, o carte sensibilă, o carte cu iubire, pentru iubire. O carte care se poate reciti oricând, memorand frânturi din ea in abisul ființei. O carte de conștientizare a propriei ființe si a propriilor trăiri in raport cu tine si persoana de alături.

„Iubind-o pe Ea” înseamnă eu, înseamnă tu, inseamna noi. Pentru ca iubirea este însăși esența vieții iar viața inseamna iubire. Oamenii au fost, sunt si vor fi insetati mereu de sacru si iubire. Aceasta forța eterna ce completează puzzle-ul imperfect pe care viața ni-l așterne in fata noastra. 

Nu există mulțumire si satisfacție mai mare ca atunci cand stii ca mii de oameni iti îmbrățișeaza rândurile si se transpun in poveștile fără de sfarsti ale dragostei.

Va multumesc pentru tot! Pentru interesul imens acordat acestei carti. Pentru ca ati citit-o, pentru ca ati recitit-o, pentru ca sunteți ajutați de ea, pentru ca împărtășiți trăirile voastre si altor oameni, pentru ca iubiți si sunteți iubiți. Pentru ca sunteți!

Dacă nu ți-ai achiziționat cartea de suflet, nu este târziu. O poti comanda acum direct de pe shop. De unde mai exact? De aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Datorită numărului mare si constant de cereri zilnice, ne-am hotărât ca de acum inainte sa avem grijă ca „Iubind-o pe Ea” sa fie mereu in stoc pentru a fi comandată imediat si pentru a ajunge cât mai repede in brațele voastre.


De ce „Iubind-o pe Ea”? Pentru ca Ea este totul! Femeia este viața, este împlinire, este speranța, este motorul cel mai puternic al vieții, este renaștere, este iubire, este regăsire, este devenire, este completare si iertare.

Această carte este pentru tine dacă:

1. Inca mai crezi in iubire

2. Nu mai crezi in iubire dar vrei sa o regăsești

3. Doresti sa te regăsești.

4. Doresti sa înveți sa te iubești si sa te respecți.

5. Esti bărbat.

6. Esti femeie.

7. Esti in căutarea iubirii adevărate.

8. Doresti sa menții Flacăra iubirii aprinsă.

9. Ti-ai pierdut încrederea in tine iar stima de sine este zero.

10. Iti plac scrierile mele! 🙂

Aceasta carte nu este pentru tine dacă:

1. Te consideri un as in materie de iubire.

2. Iubirea ti se pare un subiect inutil.

3. Nu iti plac scrierile profunde si sensibile.

4. Consideri ca le stii pe toate.

5. Nu iti plac scrierile mele.

V-am pregătit o sumedenie de surprize! Cea mai mare surpriza înaintea Sarbatorilor de Paști este ca poti achiziționa cartea cu autograf! Este ultima ocazie cand poti rezerva un exemplar semnat! 

Suna la numarul de telefon 0751 492 686. De restul ne ocupam noi! 🙂

Nu te-am convins inca? Da click pe linkul de mai jos, comanda cartea si vorbim după ce o citești! 🙂

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/