De astazi m-am hotarat sa fiu Frumoasa. Si dorita. Pentru ca numai asa se poate simti o femeie Frumoasa. Atunci cand este iubita … si dorita! De cine trebuie si cum trebuie. Pentru ca poti fi dorita dar nu si iubita.

M-am oprit din aceste ganduri care ma coplesesc. Eu sunt Frumoasa si … Atat! Iar daca o femeie nu se lasa dorita atunci va pasi in lumea ei superficiala. Dar nu va pasi. Va ramane acolo. Nu vrea sa fie dorita. Decat de interlopii sentimentali care nu vor altceva decat o plimbare la ea sau la el si … atat.

Nu a stiut si nu va sti niciodata sa distinga intre cel ce o doreste si cel ce o pofteste. Pentru ca este oarba. O orbeste lumina celorlalti. Dar altii o adora. Asa cum este ea. Luminata de umbra lumii. Ea nu a reusit niciodata sa treaca mai departe de oglinda lumii. Pentru ca imaginea ei a fost mereu atat de adorabila incat a uitat sa fie adorata.

Nu vreau sa fiu acea femeie. Vreau sa fiu Femeia. Femeia Frumoasa. In primul rand pentru mine. Apoi pentru ceilalti, daca merita. Iar daca merita … vor trebui sa lupte sa ma aiba. Nu ma vand ieftin. Nu ma vand in niciun fel. Ma cuceresti sau obosesti. Nu exista cale de mijloc si nici jumatati de masura.

De ce? Pentru ca ziua cea mai importanta este Azi. Iar de Azi, m-am hotarat sa fiu Frumoasa! 🙂

________________

Acest blog a intrat in finala Premiilor Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest acest link http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc!