„Any man who says ‘I am the King’ is no true King.”

Am intalnit barbati care imi spuneau ca ei pot cuceri orice femeie … dar ei nu puteau sa isi lege singuri sireturile de la pantofi. Am intalnit barbati pentru care spritul si vodca sunt mai importante decat o cina romantica cu iubita lor. Barbati care isi schimba jantele de la masina la fel de nevrotic si de des precum isi schimba iubitele accesorizate. Am cunoscut barbati care isi bateau nevestele, iubitele si amantele intre doua pauze de meciuri iar apoi isi postau pe youtube barbatia nemaipomenita.

Am fost intersectat, condamnat si judecat de barbati in bermude pentru feminismul meu exacerbat. Nu voi fi mai „feminin decat femeia” si nici mai „catolic decat Papa”. Tot ceea ce am scris, scriu si voi scrie nu se adreseaza numai femeilor de pretutindeni. Ceea ce multi barbati nu inteleg este faptul ca multe dintre femeile pe care ei le „arata cu degetul” si le resping … au ajuns asa tot din cauza unor dobitoci ca ei.

Niste dobitoci modernizati si intr-o continua agitatie psihica.

Am intalnit barbati care au considerat ca daca isi schimba hainele, masina si privirea isi vor schimba automat stilul, caracterul si calitatea vietii. Am cunoscut barbati care ma invidiază pentru ceea ce gândesc, simt si scriu si care ma barfesc pe la usile cluburilor de „lux” in care s-au mutat cu totul de joi pana duminica.

Am vazut barbati atat de săraci incat tot ceea ce au sunt banii. Si tot ceea ce incearca din rasputeri sa „cucerească” se face prin ceea ce au si nu prin ceea ce sunt. Banii sunt importanti. Si mie imi plac. Hai sa fim seriosi … cui nu ii plac? Nu sunt un ipocrit, asadar voi prefera intotdeauna o iubita cu suflet mare si cu o situatie cel putin decenta. Pentru ca dragostea a trecut si va trece mereu prin stomac. Daca nu este asigurat acel minim de confort psihic, situatia poate degenera.

Ceea ce este interesant e faptul ca haterii au devenit si cei mai „aprigi” cititori ai mei. Niste frustrați care ma considera drept „epigonul” lui Radu Constantinescu. De parca Radu F a devenit, peste noapte, piatra de hotar a scriitorilor de bloguri personale. Aceiași frustrați care isi dau singuri like la pozele de profil sau varii postări gratuite. Barbati care ma critica la fiecare share pe Facebook, arătându-si masculinitatea si bărbăția intr-un comentariu cel mult de doi bani. Barbati care considera ca este atât de simplu sa scrii negru pe alb. Daca este atât de simplu, ma întreb de ce nu s-au apucat si ei de scris pana acum. Daca ii intrebi asta iti vor Răspunde cu un aer nonșalant si grețos: „Nu am timp de asa ceva. Am lucruri mai importante de făcut”. Normal. Sa ii critici si sa invidiezi pe altii a devenit sportul național al romanilor de pretutindeni.

Barbatii care ma critica pe mine, pe Vulpescu si pe altii, spunând ca „Barbatii adevărați nu stau pe Facebook, scriind articole despre femei”. Interesant este ca ei tot pe Facebook stau. Si stau degeaba, împroșcând cu rahat in jurul lor tot ce inseamna creativitate, imaginație, inteligenta, Creatie etc. Cand, de fapt, ei critica si arata cu degetul ceea ce nu au sau isi doresc.

Am cunoscut barbati care isi cumpara, lunar, telefoane de sute de euro dar nu sunt in stare sa le cumpere iubitelor … o floare!

Iar „proastele” accepta orice pentru ca „Te iubesc, Te iubesc, Te iubesc” … de trei ori, cu o mana pe paharul de cuba libre si cu cealalta in buzunarul prea comod.

Stiu ca am fost, sunt si voi fi criticat. Ma intreb insa daca mai am energia necesara sa imi pese sau nu. Cu siguranta mai am energie si cu o certitudine aroganta nu imi pasa.

Si pentru cei care inca se mai intreaba … Nu! Nu sunt gay! Imi plac femeile. Poate ca imi plac prea mult. Le ador si le respect. Atat pe cele frumoase cat si pe cele mai putin frumoase. Dar imi plac si barbatii. Barbatii inteligenti. Barbati care au ceva in cap si au ceva de spus.

Si exista! Inca!

Masculul alfa a murit! Traiasca masculul alfa!

Nu … nu a murit! E din ce in mai viu si se manifesta in diferite forme oribile si de evitat! Pacat!