Am sa va spun acum o poveste adevarata pe care va rog sa o cititi si sa o faceti cunoscuta si oamenilor din viața voastră.

Întâmplarea a fost povestita de către un călugăr (nu voi da nume, nu asta este important). Acest călugăr călătorea, intr-o anumită perioada a vieții lui, cu autobuzul, dintr-o locație înspre alta. In drumurile lui, a întâlnit o fata care parcurgea acelasi drum cu el, zi de zi.

Intrând in Conversație cu aceasta tânără, călugărul a văzut-o trista si nemulțumita de ceva. Întrebând-o de ce este suparata si îngândurată, fata i-a răspuns următoarele: „Nu imi plac picioarele mele! Ma uit in jurul meu si vad atâtea fete cu picioare frumoase, picioare fine si lungi … Iar eu nu pot avea picioarele lor”.

Dupa câteva zile, in acelasi autobuz si pe acelasi drum de rutina, o mâna a atins soldul fetei. Era vorba despre o tânara care a vrut sa composteze biletul si avea nevoie de ajutor. Aceasta tânara nu avea deloc picioare. Călugărul, uitându-se la fata noastră, ii spuse: „Dar acum, iti plac picioarele tale?” Din acel moment si din acea zi, ea nu a mai spus niciodată ca nu ii plac picioarele ei.

Concluzia este una simpla: Dumnezeu si Viata, prin întâmplările si oamenii pe care ii întâlnim, zi de zi, ne arată ca trebuie sa fim întodeauna recunoscători pentru ceea ce avem si ca trebuie sa mulțumim neincetat pentru tot ceea ce ni se intampla. Tu poti orice! Dar, mai important decât atât este ca tu esti un om frumos! Asa cum esti tu! Descoperă si apreciază aceste lucruri la tine! Iar mai apoi si ceilalți din jurul tau le vor aprecia!

Iti urez sa poti vede Frumusețea in tine si in tot ceea ce te înconjoara si sa Zâmbești! Sa Zâmbești de fiecare data! 🙂