Exista o vorba simpatica foc care spune asa: ” Femeile se indragostesc de ceea ce aud, iar barbatii de ceea ce vad; de aceea femeile se machiaza, iar barbatii mint”.

Cred si eu ca mint. Unii o fac cu nerușinare. Pentru ca doar asa pot ajunge in patul femeii dorite. Cine incepe cu o minciuna va termina tot cu o minciuna. Problema este ca, de cele mai multe ori, mincinosul se minte pe el însuși. Iar o partida reușită de sex se poate transforma usor intr-un fiasco.

Acum este adevarat ca depinde si ce cauți in femeia pe care vrei sa o cucerești. Daca te intereseaza doar o partida de sex si atât, cel mai bine ar fi sa ii spui de la inceput acest lucru. Șansele de a fi refuzat cresc direct proporțional cu doza de sinceritate pe care o manifești. Dar e mai sănătos pe termen lung. Chiar daca pe termen scurt ai pierdut o asa zisa „aventura nocturna”. Rămâi cu imaginația. Daca o ai.

O femeie frumoasa trebuie sa fie conștienta, de fiecare data, ca un barbat isi va dori sa faca sex cu ea încă de la prima intalnire. In acelasi timp, un barbat ar trebui sa știe ca orice femeie, indiferent ca vorbim de niveluri diferite de IQ sau ocupație, va sti in secunda doi daca vrea sa se culce cu acel barbat sau nu.

O femeie inteligenta nu se cucerește cu mâna ta pe piciorul ei, ci mai degrabă cu mana ta pe mintea si sufletul ei. O femeie care se respecta nu se cucerește, admirandu-ti contemplativ, bicepșii lucrați la sala. Si nici etalând cheile de la mașina cu sigla in sus, pe masa. O femeie inteligenta se cucerește prin vorbe si se păstrează prin fapte. Dar nu orice vorbe si nu orice fapte.

Nu toti bărbații au tema făcută de acasă. Nici nu trebuie. Barbatul trebuie sa fie el însuși pentru a putea atinge inima celei de langa el. Dar, in primul rând, trebuie sa știe de la inceput ceea ce vrea si sa isi faca cunoscute intențiile. Se numește fair play. Exact ca la fotbal. Atunci cand faultezi, primesti Cartonaș galben. Încă mai ai o șansa. Dar atunci cand „faultezi” femeia de langa tine prin stângăcia si abordarea cel putin grotescă, fii pregătit sa iei direct Cartonaș roșu. Si sa iti asumi, fara sa te plângi la urma.

Așadar, dragi masculi, o spun si o voi spune mereu, pana va intra in căpșor (cu riscul unor înjurături gratuite si îndreptate către mine):

Cea mai erogena zona a unei femei este Mintea! Iar preludiul cel mai intens este atunci cand ii dezbraci Sufletul si ii atingi inima!

Preludiul are loc întotdeauna înafara dormitorului iar adevăratul punct „G” se afla întotdeauna sus … Nu jos! 🙂

_________

Cum comanzi cartea „Iubind-o pe Ea”? Simplu! Suni la numarul 0751 492 686 sau înregistrezi comanda online, aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/