alex chermeleu personal tu si euAs dori sa te invit la un dans al vietii si al iubirii! Spune-mi daca accepti aceasta provocare?!

Regulile sunt foarte simple …

Tu si Eu ne miscam suav, dulce si cutremurator, uneori tulburator, de multe ori pasional, dupa ritmul sufletului. Daca eu te chem, vreau sa vii, sa ma cuprinzi in brate. Daca eu te strig, vreau sa vii si sa ma lasi sa patrund in sufletul tau. Ma urmaresti? Imi simti vibratia? Caci eu iti simt suflarea, parfumul si blandetea, iti urmaresc privirea cu privirea.

In acest moment, iti propun un joc dureros de dulce. Mi-ar placea sa ma asculti si sa nu imi vorbesti. Mi-ar placea sa te vad mirata. Probabil ai vrea sa stii de ce nu poti sa imi spui cuvinte, iar eu ti-as raspunde ca nu e nevoie. Trebuie doar sa stii ca eu … Te simt! Iar acum priveste-ma, priveste-te, uita-te in jurul tau si vei vedea ca nu mai suntem doar noi doi … ci Tu, Eu si dragostea! Nu as dori sa iti rostesc cuvinte amare, cuvinte mari, nu as vrea sa iti spun ce as putea sa iti ofer. Doar cuvinte simple. Doar cuvinte fara continut. Fara forma, fara fond. Fara sperante, fara iluzii, in zadar si miracolul de maine. Darul meu pentru tine nu este decat clipa de acum, de pretutindeni, prezentul pur.

Ai vrea cumva sa te opresti? Asculta-ti inima … Asculta-te pe tine si misca-te si misca-ma, priveste-te, priveste-ma. Deci … ma privesti, te privesc. Totul e foarte simplu. Eu te atrag in dansul etern al vietii, tu ma atragi in cel al iubirii. Eu iti ofer, aici, acum, fiorul de a trai, de a simti, de a iubi. Timpul? Nu te mai gandi la el. Caci nici el nu se mai gandeste la tine … la noi! Sunteti contopiti! Suntem contopiti! Lasa-l. Uita-l. Esti mai puternica decat el. In continuare, cufunda-te in dansul scandalos de imbietor.

Ai vrea sa pleci? Ai vrea sa raman?

Sa lasam Dragostea sa hotarasca!